E-KNJIGA, RADNI LISTIĆI I SCENARIJI

RECENZIJE I OSVRTI:
Kako ih zatražiti, dobiti i koristiti u svrhu pozicioniranja i povećanja prodaje?

Želiš povećati prodaju i bolje se pozicionirati?
Znaš li da ti u tome mogu pomoći kvalitetne recenzije za tvoj rad, proizvod ili uslugu?

Ako ih nemaš dovoljno i još uvijek ih ne tražiš jer ti je neugodno i ne znaš što napisati, čitaj dalje 🙂

Što kad bi ti rekla da više nikad ne moraš muku mučiti s tim što napisati, kako tražiti recenziju, kako podsjetiti klijenta, kako adekvatno odgovoriti, kako reagirati na lošu ili lažnu recenziju?

E-knjiga “Recenzije i osvrti: Kako ih zatražiti, dobiti i koristiti u svrhu pozicioniranja i povećanja prodaje” na čak 72 stranice nudi ti gotove scenarije pomoću kojih ćeš samopouzdano, bez nelagode i odgađanja odmah moći tražiti (i dobivati) kvalitetne recenzije. 

Odmah, uz puno primjera i bez učenja na vlastitim greškama. 

Kroz ovu e-knjigu, radne listiće i gotove scenarije pomoći ću ti da korak po korak stvoriš efikasan sustav prikupljanja recenzija koji za tvoju prodaju može raditi čudesa. 

Ova e-knjiga je savršen alat za tebe ako:

  • prodaješ svoj rad, proizvode ili usluge 
  • želiš imati puno kvalitetnih recenzija koje će omogućiti potencijalnim kupcima da donesu odluku o kupnji 
  • ne tražiš recenzije jer ne znaš kako ih točno zatražiti (ili ti je neugodno), pa taj zadatak stalno odgađaš 
  • želiš naučiti kako dobivene recenzije iskoristiti kao najbolji alat za promociju, unaprjeđenje produktivnosti tvog tima, za pozicioniranje i rast prodaje (koji radi za tebe dok ti spavaš)

Format: PDF e-knjiga koja ti ostaje trajno, 72 stranice
Ulaganje: 60 €

"Odličan vodič koji opisuje sve moguće situacije i daje odmah primjenjiva rješenja. Sada je i mojim klijenticama puno lakše napisati recenziju jer samo odgovaraju na konkretna pitanja i ne trebaju razbijati glavu o tome što da napišu, od kud da počnu i kako da sastave nešto smisleno (jer upravo zbog navedenog su prije neke odustale ili odgađale pisanje recenzije)."
Suzana Kolarić, Amigdala aromaterapija
aroma&hipnoterapeut
„Nakon čitanja e-knjige „Recenzije i osvrti“ u samo sedam dana (za praktički dva-tri sata rada) moja tvrtka je dobila čak pet izvrsnih recenzija i nekoliko osvrta, što je bitno povećalo moj kredibilitet u očima postojećih i potencijalnih klijenata.“
Ana Bertić, Time4Tales d.o.o.
stručnjakinja za razvoj turističkih destinacija i manifestacija

E-knjiga “Recenzije i osvrti” nudi ti rješenje po principu „ključ u ruke“ – čekaju te već gotovi scenariji i radni listići koje odmah možeš koristiti (poput kako tražiti recenziju, kako podsjetiti klijenta, kako adekvatno odgovoriti, kako reagirati na lošu ili lažnu recenziju…)

Stvori dugoročan sustav prikupljanja recenzija za svoj biznis koji će za tvoju prodaju raditi čudesa.

Samopouzdano, bez nelagode i odgađanja možeš odmah tražiti (i dobiti) kvalitetne recenzije (i prestati propuštati prodajne prilike). 

Stvorila sam za tebe sustav koji stvarno funkcionira. Dobivaš jasne upute koje možeš koristiti cijeli život da za svoj biznis povećavaš prodaju, povjerenje i kredibilitet, a uložiti ćeš samo jednom i to samo 59,73 eura.

Za koga je ova edukacija?
E-knjiga “Recenzije i osvrti” je namijenjena poduzetnicima, freelancerima i svima koji prodaju svoje proizvode, usluge ili žele sebe bolje pozicionirati na tržištu, povećati kredibilitet prema potencijalnim kupcima i povećati prodaju.

 Tebi, ako želiš imati kvalitetne recenzije za sebe i svoj biznis, a nisi sigurna od kud krenuti, što napisati i kako svoju molbu osmisliti.

Tebi, ako ti je neugodno i ne znaš od kud bi krenula, pa zbog toga ovaj zadatak stalno odgađaš (iako znaš koliko je važno da imaš dobre recenzije kako bi se kupci odlučili upravo za tebe i tvoj proizvod/uslugu).

Tebi i tvom biznisu, ako želiš kroz efikasan sustav prikupljanja recenzija unaprijediti ne samo dojam i prodaju nego i produktivnost i motivaciju članova svog radnog tima.

Tebi, ako se želiš osigurati da ti recenzije ne ostavljaju samo oni koji su nezadovoljni, dok oni zadovoljni i oduševljeni i dalje šute.

Tebi, ako želiš sustav koji povećava prodaju i radi u tvoju korist dok ti spavaš.

Za koga nije ova edukacija?
Ova e-knjiga nije za tebe ako očekuješ da će se nakon kupnje svi scenariji pročitati i primijeniti sami od sebe, a kvalitetne recenzije čudesno pojaviti na tvojim društvenim mrežama, web stranici i Google My Business.

Kako ide proces narudžbe?

Klikni na crveni gumb za narudžbu i ispuni narudžbenicu. 
Ako plaćaš karticom, nakon plaćanja ODMAH ti dolazi e-mail s korisničkim podacima i pristupom kupljenim edukacijama.
Nakon toga primit ćeš još jedan e-mail s računom.
Ako plaćaš transakcijski (uplata na račun), automatski ti na e-mail dolazi ponuda (provjeri sandučiće “Promocije” SPAM i smeće) , a meni obavijest o tvojoj narudžbi. 
Po vidljivoj uplati dobit ćeš e-mail s korisničkim podacima za pristup kupljenoj edukaciji, nakon čega odmah možeš krenuti u stvaranje svog uspješnog biznisa i prodaje.
Naknadno ćeš primiti još jedan e-mail od mene s računom.
I to je to, simple as that 🙂
 

Koliko dugo imaš pristup edukaciji?
E-knjigu s brojnim scenarijima koje odmah možeš koristiti skidaš na svoje računalo i koristiš zauvijek.

Kada je možeš početi koristiti? 
Odmah po vidljivoj uplati dobit ćeš svoju lozinku za pristup te možeš početi odmah.

Hoće li funkcionirati za mene? 
Ako znaš čitati i pisati i planiraš iskoristiti scenarije iz e-knjige, a imaš i klijente koji su tvojom uslugom ili prodajom zadovoljni, kako može ne funkcionirati? 🙂

Kakvo plaćanje je omogućeno?

Možeš izabrati platiti transakcijski (uplatom na račun) ili karticom (sigurno plaćanje by MyPos).
Transakcijsko plaćanje: odmah nakon narudžbe prikazat će ti se na ekranu podaci za plaćanje i QR kod za brzo plaćanje. Također, na e-mail ćeš iste minute primiti sve podatke za uplatu.
Plaćanje karticom: Omogućeno je sigurno plaćanje pomoću MyPos sustava.
Nema mogućnosti plaćanja na rate. Opći uvjeti poslovanja

 

Zanima te sve što ćeš naučiti i dobiti u e-knjizi  “Recenzije i osvrti: Kako ih zatražiti, dobiti i koristiti u svrhu pozicioniranja i povećanja prodaje”?

PROLISTAJ SADRŽAJ PRVIH NEKOLIKO STRANICA

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

ULAGANJE U E-KNJIGU “RECENZIJE I OSVRTI”: 60 €

Dobrodošla u zajednicu poduzetnica koji žele više.

Moje ime je Marina Kolar. Pomažem poduzetnicama izgraditi uspješan, smislen i profitabilan biznis i brend, bez da se “ubiju po putu”.  

Kroz edukacije, savjetovanja i Akademiju “Izgradi uspješan biznis” naučit ću te postići bolje rezultate s manje uloženog vremena i truda,  zavoljeti prodaju i stvoriti više profita, zadovoljstva i vremena radeći sa svojim idealnim klijentima.  Zbog toga si i pokrenula svoj biznis, zar ne? 

Uživam u slobodi, putovanjima, šetnjama s mješankom Border colli-e Lunom i dobrim kolačima.

Pišem o uspješnoj prodaji i poslovanju za Časopis Poduzetnik, bila sam suradnica u emisiji NOVA TV “Startaj Hrvatska” za područje prodaje i brendiranja, predavačica sam na konferencijama i učilištima…

Konektom sam stvorila svoj uspješan biznis i svoju poslovnu, životnu i financijsku slobodu, a sada je red za tvoj level-up. 

Izgradimo tvoj uspješan biznis – onaj koji služi tebi, a ne ti njemu.

Marina Kolar & Konekta

ULAGANJE U E-KNJIGU “RECENZIJE I OSVRTI”: 60 €

Copyright 2024 © Marina Kolar & Konekta