E-knjiga, radni listići i scenariji
RECENZIJE I OSVRTI: Kako ih tražiti, dobiti i koristiti u svrhu pozicioniranja i povećanja prodaje?

Želiš povećati prodaju i bolje se pozicionirati?
Znaš li da ti u tome mogu pomoći kvalitetne recenzije za tvoj rad, proizvod ili uslugu?

Recenzija je iznimno moćan alat u stvaranju povjerenja klijenata u naš rad, a bez stvorenog povjerenja – nema ni prodaje.

Ako ih nemaš dovoljno i još uvijek ih ne tražiš jer ti je neugodno i ne znaš što napisati, čitaj dalje 🙂

Što kad bi ti rekla da više nikad ne moraš muku mučiti s tim što napisati, kako tražiti recenziju, kako podsjetiti klijenta, kako adekvatno odgovoriti, kako reagirati na lošu ili lažnu recenziju?

E-knjiga “Recenzije i osvrti: Kako ih zatražiti, dobiti i koristiti u svrhu pozicioniranja i povećanja prodaje” na čak 72 stranice nudi ti gotove scenarije pomoću kojih ćeš samopouzdano, bez nelagode i odgađanja odmah moći tražiti (i dobivati) kvalitetne recenzije. 

Odmah, uz puno primjera i bez učenja na vlastitim greškama. 

Prije nego što kupujemo proizvod ili uslugu, prije nego što krenemo u suradnju s nekim mi tražimo potvrdu da je naš izbor – dobar izbor.
Googlamo, pretražujemo, raspitujemo se kod ljudi kojima vjerujemo.
Jednostavno – nitko ne želi riskirati loše iskustvo.

Ali, što ako ne znamo ništa o ponuđenim izborima niti imamo koga pitati?
Zapitaj se, što i ti sama u tom slučaju radiš?
Naravno, čitaš recenzije 🙂

Nema recenzija? Nema povjerenja.
Nema povjerenja? Nema prodaje.
Vrlo jednostavno.

Pozdrav 🙂 Moje ime je Marina Kolar. Kroz edukacije, savjetovanja i mentorstvo pomažem poduzetnicima izgraditi uspješan, smislen i profitabilan biznis.

Do sad sam pomogla tisućama poduzetnika/ca izgraditi čvrste temelje poslovanja, zavoljeti prodaju, pozicionirati se idealnim klijentima i s lakoćom im prodavati svoje top usluge/proizvode po adekvatnoj cijeni. Ukratko – da stvore biznis koji služi njima, a ne oni njemu.

Moram li reći da je i meni na početku bilo neugodno tražiti recenzije? 🙂

Kad sam ih i tražila, dobila bih dobre, ali ne i kvalitetne recenzije koje nisam mogla koristiti u svrhu unaprjeđenja prodaje. 

S vremenom sam kreirala sustav i scenarije koji omogućavaju klijenticama da mi bez odgađanja napišu kvalitetnu recenziju koja tebi kad čitaš moje prodajne stranice daje razumijevanje o tome što možeš očekivati kad kupiš moje edukacije, kao i stvara povjerenje da nećeš kupiti “mačka u vreći”. Jer stvarno nećeš 🙂

Kroz e-knjigu “Recenzije i osvrti- kako ih zatražiti, dobiti i koristiti u svrhu pozicioniranja i povećanja prodaje?”, radne listiće i gotove scenarije pomoći ću ti da korak po korak stvoriš efikasan sustav prikupljanja recenzija koji za tvoju prodaju može raditi čudesa. 

Ova e-knjiga je savršen alat za tebe ako:

  • prodaješ svoj rad, proizvode ili usluge 
  • želiš imati puno kvalitetnih recenzija koje će omogućiti potencijalnim kupcima da donesu odluku o kupnji 
  • ne tražiš recenzije jer ne znaš kako ih točno zatražiti (ili ti je neugodno), pa taj zadatak stalno odgađaš 
  • želiš naučiti kako dobivene recenzije iskoristiti kao najbolji alat za promociju, unaprjeđenje produktivnosti tvog tima, za pozicioniranje i rast prodaje (koji radi za tebe dok ti spavaš)

Format: PDF e-knjiga koja ti ostaje trajno, 72 stranice
Ulaganje: 60 €

E-knjiga “Recenzije i osvrti” nudi ti rješenje po principu „ključ u ruke“ – čekaju te već gotovi scenariji i radni listići koje odmah možeš koristiti (poput kako tražiti recenziju, kako podsjetiti klijenta, kako adekvatno odgovoriti, kako reagirati na lošu ili lažnu recenziju…)

Stvori dugoročan sustav prikupljanja recenzija za svoj biznis koji će za tvoju prodaju raditi čudesa.

Samopouzdano, bez nelagode i odgađanja možeš odmah tražiti (i dobiti) kvalitetne recenzije (i prestati propuštati prodajne prilike). 

Stvorila sam za tebe sustav koji stvarno funkcionira. Dobivaš jasne upute koje možeš koristiti cijeli život da za svoj biznis povećavaš prodaju, povjerenje i kredibilitet, a uložiti ćeš samo jednom i to samo 60 eura.

"Odličan vodič koji opisuje sve moguće situacije i daje odmah primjenjiva rješenja. Sada je i mojim klijenticama puno lakše napisati recenziju jer samo odgovaraju na konkretna pitanja i ne trebaju razbijati glavu o tome što da napišu, od kud da počnu i kako da sastave nešto smisleno (jer upravo zbog navedenog su prije neke odustale ili odgađale pisanje recenzije)."
Suzana Kolarić, Amigdala aromaterapija
aroma&hipnoterapeut
„Nakon čitanja e-knjige „Recenzije i osvrti“ u samo sedam dana (za praktički dva-tri sata rada) moja tvrtka je dobila čak pet izvrsnih recenzija i nekoliko osvrta, što je bitno povećalo moj kredibilitet u očima postojećih i potencijalnih klijenata.“
Ana Bertić, Time4Tales d.o.o.
stručnjakinja za razvoj turističkih destinacija i manifestacija

Zanima te sve što ćeš naučiti i dobiti u e-knjizi  “Recenzije i osvrti: Kako ih zatražiti, dobiti i koristiti u svrhu pozicioniranja i povećanja prodaje”?

PROLISTAJ SADRŽAJ PRVIH NEKOLIKO STRANICA

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

ODGOVORI NA NAJČEŠĆA PITANJA

E-knjiga “Recenzije i osvrti” je namijenjena poduzetnicima, freelancerima i svima koji prodaju svoje proizvode, usluge ili žele sebe bolje pozicionirati na tržištu, povećati kredibilitet prema potencijalnim kupcima i povećati prodaju.

Tebi, ako želiš imati kvalitetne recenzije za sebe i svoj biznis, a nisi sigurna od kud krenuti, što napisati i kako svoju molbu osmisliti.

Tebi, ako ti je neugodno i ne znaš od kud bi krenula, pa zbog toga ovaj zadatak stalno odgađaš (iako znaš koliko je važno da imaš dobre recenzije kako bi se kupci odlučili upravo za tebe i tvoj proizvod/uslugu).

Tebi i tvom biznisu, ako želiš kroz efikasan sustav prikupljanja recenzija unaprijediti ne samo dojam i prodaju nego i produktivnost i motivaciju članova svog radnog tima.

Tebi, ako se želiš osigurati da ti recenzije ne ostavljaju samo oni koji su nezadovoljni, dok oni zadovoljni i oduševljeni i dalje šute.

Tebi, ako želiš sustav koji povećava prodaju i radi u tvoju korist dok ti spavaš.

Ova e-knjiga nije za tebe ako očekuješ da će se nakon kupnje svi scenariji pročitati i primijeniti sami od sebe, a kvalitetne recenzije čudesno pojaviti na tvojim društvenim mrežama, web stranici i Google My Business.

Klikni na crveni gumb za narudžbu i ispuni narudžbenicu. 

Ako plaćaš karticom, nakon plaćanja ODMAH ti dolazi e-mail s korisničkim podacima i pristupom kupljenim edukacijama.
Nakon toga primit ćeš još jedan e-mail s računom.
Ako plaćaš transakcijski (uplata na račun), automatski ti na e-mail dolazi ponuda (provjeri sandučiće “Promocije” SPAM i smeće) , a meni obavijest o tvojoj narudžbi. 
Po vidljivoj uplati dobit ćeš e-mail s korisničkim podacima za pristup kupljenoj edukaciji, nakon čega odmah možeš krenuti u stvaranje svog uspješnog biznisa i prodaje.
Naknadno ćeš primiti još jedan e-mail od mene s računom.
I to je to, simple as that 🙂

Video edukaciju možeš koristiti godinu dana (365 dana). Jednom kad naučiš ovu metodologiju moći ćeš je koristiti cijeli život. Ako je ne pogledaš i ne primijeniš u godinu dana, iskustvo mi govori da niti nećeš.
Pismene materijale – e-knjigu s brojnim predlošcima koje odmah možeš koristiti skidaš na svoje računalo i koristiš zauvijek.

Odmah po vidljivoj uplati. Gledaš ih koliko god puta želiš, u vrijeme kad tebi odgovara i u svom tempu. Svaki put kad si spremna za korak dalje, logirat ćeš se na edukaciju i ja te tamo spremno čekam da te korak po korak vodim prema novoj razini tvog uspješnog poslovanja. Aladin je imao svog duha u boci, a ti imaš mene na online platformi koja ti korak po korak i uz primjere pomažem da dođeš do svog cilja.

Ne trebaš. Dobit ćeš link na edukacijsku platformu i korisničke podatke kojima ćeš se spajati. Brzo, lako i jednostavno.

Možeš izabrati platiti transakcijski (uplatom na račun) ili karticom (sigurno plaćanje by MyPos).
Transakcijsko plaćanje: odmah nakon narudžbe prikazat će ti se na ekranu podaci za plaćanje i QR kod za brzo plaćanje. Također, na e-mail ćeš iste minute primiti sve podatke za uplatu.
Plaćanje karticom: izaberi i upiši svoje podatke. Omogućeno je sigurno plaćanje pomoću MyPos sustava.
Nema mogućnosti plaćanja na rate.

Uz scenarije koje s tobom dijelim u ovoj e-knjizi, znat ćeš točno što napisati kako bi dobila kvalitetnu recenziju koju možeš koristiti u svrhu stalnog unaprjeđenja prodaje.

Garantiram ti da ovi scenariji itekako funkcioniraju.

 

Moje klijentice uz pomoć gotovih scenarija koje s tobom dijelim i u ovoj e-knjizi uvijek u vrlo kratkom roku dobiju velik broj kvalitetnih recenzija zbog kojih doslovno skaču od sreće, a onda ih koriste u svrhu povećanja svoje prodaje.

Radi mudrije, a ne više, to je moj moto.

Ako razmišljaš uložiti u ovu e-knjigu, evo zašto je to odlična investicija.

ULAGANJE U E-KNJIGU “RECENZIJE I OSVRTI”: 60 €

Ako želiš prodavati bez da ikoga vučeš za rukav, evo ti prilike – kvalitetne recenzije će dio posla odraditi umjesto tebe.

Dobrodošla u zajednicu poduzetnica koji žele više.

U svom životu i biznisu želim i vrijeme i profit i zadovoljstvo i ne, ne mislim da zbog toga tražim “kruha preko pogače” 🙂

Fokus na ciljeve i prioritete, na učenje prodaje i pomaganje klijenticama da uistinu ostvare željene rezultate omogućilo mi je da stvorim svoj uspješan biznis i svoju poslovnu, životnu i financijsku slobodu.

Uživam u slobodi, putovanjima po svijetu, lutanju šumom, knjigama, dobrim kolačima i u radu s mojim klijenticama stvarajući uspješne poslovne priče.

Pišem o uspješnoj prodaji i poslovanju za Časopis Poduzetnik, bila sam suradnica u emisiji NOVA TV “Startaj Hrvatska” za područje prodaje i brendiranja, predavačica sam na konferencijama i učilištima…

Kroz edukacije, savjetovanja i mentorske programe naučit ću te postići bolje rezultate s manje uloženog vremena i truda,  zavoljeti prodaju i stvoriti više profita, zadovoljstva i vremena radeći sa svojim idealnim klijentima.  

Zbog toga si i pokrenula svoj biznis, zar ne?

ŽELIŠ LI UMJESTO JEDNE EDUKACIJE KUPITI PAKET SVIH 9 ONLINE EDUKACIJA I UŠTEDJETI 216 EURA?

PAKET EDUKACIJA “PODUZETNIČKI LEVEL-UP”

Bilo da si početnica ili već iskusna poduzetnica (ili poduzetnik) osiguraj sve potrebne alate i znanja kojima ćeš svoj biznis, mindset i prodaju dići na novu razinu.

 

Vrijeme je da stvoriš biznis koju služi tebi, a ne ti njemu.

Copyright 2024 © Marina Kolar & Konekta