VIDEO EDUKACIJA I RADNA E-KNJIGA

Napravi osobnu i poslovnu analizu i kreni u pravom smjeru

Trebaš jasnu sliku svog sljedećeg koraka, bilo da tražiš novi/bolji posao, pokrećeš biznis ili želiš level-up svog biznisa?

Lansiraš proizvod/uslugu?

Još ne znaš u kojem smjeru bi najbolje bilo krenuti?

Najlakši i najefikasniji način da u samo nekoliko sati definiraš svoju startnu poziciju, izbistriš svoj smjer, prepoznaš svoje mogućnosti i kreiraš svoj akcijski plan je upravo analiza „Napravi svoju detaljnu osobnu i poslovnu analizu i kreni u pravom smjeru“.

Bilo da sam s klijentima radila na pokretanju biznisa, traženju novog životnog/poslovnog smjera ili pak smo stvarali level-up njihovog biznisa, proces s kojim uvijek počinjem sve procese je – analiza.

Zbog toga sam osmislila ovu online edukaciju uz koju svatko može izraditi svoju analizu koja će vam i na području osobnih i poslovnih planova rasvijetliti polazište, sve opcije i naredne korake, tako da krenete u najboljem smjeru za vas.

Edukacija sadrži

  •  video lekcije (ukupno trajanje 1,5 h podijeljeno u kratke lekcije)
  • e-knjigu s radnim listićima na 72 stranice
    172 pitanja koja će vam pomoći da napravite analizu stvarno kako treba
  • primjeri osobne i poslovne analize koji će vam pomoći da ne zapnete
  • primjeri akcijskog plana
  • 30 ideja za prilike za vlasnike biznisa koje odmah možete koristiti.
Uspješni ljudi ne donose riskantne poteze poput kretanja u akciju bez ikakve analize, što ih može koštati vremena, grešaka i novca, posebno kad se radi o njihovom biznisu ili životu.Na let balonom nikad ne biste krenuli bez da niste provjerili imate li svu potrebnu opremu kao i bez da provjerite vremensku prognozu, zar ne?

Budi iskrena prema sebi
Koliko vremena, truda i novaca bacaš na isprobavanje i učenje na svojim greškama? Koliko vremena stojiš jer se osjećaš da si zapela i ne znaš u kojem smjeru bi za tebe bilo najbolje krenuti? Ne bi li željela da te netko korak po korak, uz pomoć pitanja i primjera vodi do tvog rješenja?

Upravo zbog toga sam kreirala proces ove online edukacije kroz koju te vodim kroz video lekcije, u e-knjizi dajem ti 172 pitanja koja će ti pomoći da uistinu obradiš sve (na što nisi ni mislila niti se toga sjetili), a primjeri ti daju mogućnost da ne zapneš.

30 prilika za vlasnike biznisa koje odmah možeš koristiti pokazali su se neprocjenjivima mojim klijentima jer čak i u trenutku kad se osjećaš da si zapela i da ne znaš što je u ovom trenu najbolje za tvoj biznis ili život – moja analiza pokazat će ti da ipak imaš pregršt ideja koje možeš napraviti i krenuti u pravom smjeru odmah.

Ova analiza savršena je za tebe ako:
• želiš pokrenuti svoj biznis
• uvodiš novi proizvod ili uslugu
• želiš promijeniti karijeru
• želiš izbistriti mjesto gdje se nalaziš i saznati koje opcije imaš
• želiš definirati koje su opcije za level-up tvog biznisa

CIJENA: 82.95 € (625 KN)

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK

Format: video edukacija na online platformi (pristup 365 dana) + pdf e-knjiga (ostaje ti trajno)

Zamisli, koristiš je sad kad želiš izbistriti svoj smjer, koristiš je kasnije kad razvijaš svoju poslovnu ideju, koristiš je kasnije s timom kad želite stvoriti level-up tvog biznisa, koristiš je početkom svake godine kad si postavljaš svoje godišnje prioritete, koristiš je kad krećeš s razvojem novog proizvoda ili usluge… ZAUVIJEK i GODINAMA, a platila si je samo jednom i to 82.95 eura.

Što kažu klijentice?

"Nakon odrađene edukacije imam definitivno bolju i jasniju sliku onoga na što se moram fokusirati i što moram korak po korak napraviti. Zbog toga si mirniji u glavi, zadovoljniji, ne brzaš i sve odrađuješ po planu koji je najbolji za tebe. Definitivno preporučam svima koji još nisu sigurni trebaju li nešto takvo - vjerujte mi da trebate. Još jednom ću ponoviti da paket vrijedi puno više od plaćene cijene."
Lucija Maglica
Spletna telovadionica, Velenje
"Radila sam već analize, ali moram priznati, ne na ovako detaljan način. Izbistrila sam svoje osobne i poslovne startne pozicije, a za uslugu koji uskoro pokrećem već je spreman akcijski plan prioriteta :). Jako su mi bile korisne i predložene prilike za vlasnike biznisa i evo, jednu sam već ostvarila."
Ana Kovačić
Poduzetnica u nastajanju
Konektina osobna i poslovna analiza posebna je po tome što ima pregršt pitanja i navodi te da dublje i više promišljaš o sebi i svom poslu. Omogućava korisniku da dođe do idealnog akcijskog plana i da se ulovi u koštac s glavnim problemima svog poslovanja. Svatko tko već godinama posluje, ovakvom bi analizom mogao presložiti svoje prioritete i donijeti svježinu u poslovanje. Oduševila me detaljnost analize i rezultat.
Mirjana Miklić
Obrti Sovica i LesArt

Ni u životu ni u biznisu nema smisla gubiti vrijeme kad možemo jasno vidjeti gdje smo i odmah poduzeti svoje prve korake u pravom smjeru, zar ne? Upravo će ti ova analiza korak po korak razbistriti cijelu sliku tako da možeš realno sagledati gdje si trenutno osobno i poslovno (ili pak tvoj biznis) i u kojem smjeru bi odmah bilo najpametnije krenuti.

Ja garantiram da s tobom dijelim alate koja funkcioniraju, a za postizanje rezultata obveži se sebi da ćeš odvojiti vrijeme i napraviti je kako treba.

Koliko dugo imam pristup ovoj edukaciji?
Video lekcijama imaš pristup 1 godinu, a radnu knjigu skidaš na svoje računalo i koristiš trajno.

Mogu li je raditi sama za svoj biznis?
Možeš je raditi sama za sebe osobno, sama za sebe poslovno, sama za sebe kao vlasnica biznisa, sa svojim timom u svrhu razvoja biznisa i poboljšanja timskog ozračja…koliko puta želiš, gdje god želiš i kako želiš.

Hoće li ova analiza funkcionirati za mene?
Ova analiza kreirana je da funkcionira za tebe bilo da si osoba koja traži (bolji) posao, pokrećeš svoj biznis, vlasnik/ca si biznisa koja želi level-up ili pak zajedno s timom prolazite proces restrukturiranja, rasta, uvođenja novih proizvoda, usluga ili projekata. Da, ovo je analiza koju sam i ja uvijek radila (i još radim) za sebe, s timom, kao i kad smo pisali i provodili (EU) projekte.

Kako je mogu naručiti?
Klikni na crveni gumb i ispuni narudžbenicu.
Automatski ti na e-mail dolazi ponuda (provjeri sandučiće “Promocije” SPAM i smeće) , a meni obavijest o tvojoj narudžbi.
Po uplati dobivaš pristup kupljenoj edukaciji i svom korisničkom računu imaš pristup 365 dana od kupnje.

Kada je mogu početi koristiti?
Odmah po vidljivoj uplati dobit ćeš svoju lozinku za pristup te možeš početi s gledanjem video lekcija odmah, koristeći radne listiće koje bi bilo najbolje da isprintaš i rješavaš u realnom vremenu.

Koliko će mi vremena trebati da je napravim?
Ovisno o tome kakav proces prolaziš, trebat će ti nekoliko sati da napraviš stvarno detaljnu analizu koja ti može dati bistar smjer. Ako ćeš stavljati šture i neodređene odgovore da čim prije završiš, to ti neće biti baš od pomoći.

Dobrodošla u zajednicu poduzetnica koji žele više.

Moje ime je Marina Kolar. Pomažem poduzetnicama izgraditi uspješan, smislen i profitabilan biznis i brend, bez da se “ubiju po putu”.  

Kroz edukacije, savjetovanja i Akademiju “Izgradi uspješan biznis” naučit ću te postići bolje rezultate s manje uloženog vremena i truda,  zavoljeti prodaju i stvoriti više profita, zadovoljstva i vremena radeći sa svojim idealnim klijentima.  Zbog toga si i pokrenula svoj biznis, zar ne? 

Uživam u slobodi, putovanjima, šetnjama s mješankom Border colli-e Lunom i dobrim kolačima.

Pišem o uspješnoj prodaji i poslovanju za Časopis Poduzetnik, bila sam suradnica u emisiji NOVA TV “Startaj Hrvatska” za područje prodaje i brendiranja, predavačica sam na konferencijama i učilištima…

Konektom sam stvorila svoj uspješan biznis i svoju poslovnu, životnu i financijsku slobodu, a sada je red za tvoj level-up. 

Izgradimo tvoj uspješan biznis – onaj koji služi tebi, a ne ti njemu.

Marina Kolar & Konekta

Klikni ovdje i naruči online analizu.

Preuzmi brzo, jednostavno i lakše rješenje da dođeš do svog osobnog i poslovnog cilja.

Copyright 2023 © Marina Kolar & Konekta