PAKET ONLINE EDUKACIJA PODUZETNIČKI LEVEL-UP
Napravi svoj level-up (bez obzira koliko dugo posluješ) i osiguraj efikasne alate kojima ćeš prodaju i poslovanje dići na novu razinu.

 • Ponekad se osjećaš kao da si zapela i kao da svi napreduju brže od tebe?
 • Želiš više sigurnosti oko svog poslovnog smjera, ciljeva i prioriteta?
 • Znaš da imaš odličan proizvod/uslugu koja može donijeti vrijednost klijentima, ali te frustrira što i dalje nemaš dovoljno kupaca?
 • Ne želiš više raditi previše, a zarađivati premalo?

Razumijem te.
Ali - na putu prema uspjehu neke stepenice ne možeš preskakati.

Biznisi najčešće ne napreduje brzo kako bi htjeli jer se većina poduzetnika fokusira samo na svoju djelatnost (proizvode i usluge), a ne napravi ključne stvari vezane uz razvoj svog uspješnog biznisa (analizu, ciljeve, idealnog klijenta, recenzije…). Sve što propustiš napraviti odraziti će se na tvoju prodaju (za koju želiš da bude veća) i poziciju na tržištu (za koju želiš da bude bolja).

Što misliš, kakve rezultate bi mogla postići kad bi znala na što točno se moraš fokusirati kako bi ubrzala svoj uspjeh? Kad bi imala jasne alate s kojima u kratkom roku možeš s lakoćom razbistriti svoj poslovni put, postaviti prioritete, definirati  adekvatnu cijenu, dobiti sjajne recenzije i definirati temelj uspješne prodaje – sada i odmah?

Samo u ovom paketu možeš kupiti sve online edukacije koje sam do sad kreirala za tvoj poduzetnički start i level up.

Paket "PODUZETNIČKI LEVEL-UP" je za poduzetnike/ce početnike i one koji žele bolje poslovne rezultate i level-up.

Edukacije iz ovog paketa omogućit će ti da dopuniš temelje svog poslovanja (ključne za izgradnju uspješnog biznisa) kako bi izbistrila cilj, definirala prioritete, poziciju na tržištu i adekvatne cijene, a zatim napravila svoj level up: povećala vidljivost i povjerenje kupaca, fokusirala se na idealne klijente i unaprijedila prodaju.
"Pomaknuti će te s mjesta", promijeniti mindset i dati ti konkretan plan za level-up tvog biznisa.

"Iako sam zadovoljna svojim poslovanjem, nakon odrađenih edukacija definitivno imam bolju i jasniju sliku onog na što se moram fokusirati i što moram korak po korak napraviti, npr: zašto na poseban način tražiti recenzije, zašto postavljaš točno takvu cijenu i slično. Zbog toga si mirniji u glavi, zadovoljniji, ne brzaš i sve odrađuješ po planu koji je najbolji za tebe, nije ti žao niti nekad reći "ne". Definitivno preporučam svima koji još nisu sigurni trebaju li nešto takvo - vjerujte mi da trebate. Još jednom ću ponoviti da paket vrijedi puno više od plaćene cijene."
Lucija Maglica
Spletna telovadnica

Što dobivaš u super paketu Poduzetnički level-up?

Doslovno, dobivaš sve online edukacije koje sam do sad napravila - kao i one koje možeš kupiti isključivo u posebnim ponudama poput ove - jednom godišnje. U paketu se nalazi čak 9 edukacija koje u svom tempu obrađuješ narednih 365 dana!

1. Video edukacija i radni listići "Napravi svoju detaljnu osobnu i poslovnu analizu i kreni u pravom smjeru". (Vrijednost: 90 €)

Biznisi koji redovito analiziraju svoje snage, slabosti, prilike i prijetnje imaju čak 60 posto veće šanse za opstanak na tržištu od tvrtki koje to ne rade.
Sigurna sam da ovako detaljnu analizu svog biznisa još nisi odradila, a dat će ti jasan pregled tvoje trenutačne situacije, prilika i prioriteta. Stvorit ćeš jasnu sliku i plan svog najpametnijeg sljedećeg poslovnog koraka. Bit će ti neprocijenjiva za level-up svog biznisa, kao i kad lansiraš novi proizvod/uslugu ili kad osjećaš da si zapela.
Do svojih prioriteta ideš korak po korak kroz video lekcije, e-knjigu s radnim listićima, 172 pitanja koja će ti pomoći da analizu napraviš kako treba, primjere osobne i poslovne analize, primjer akcijskog plana prioriteta te 30 ideja za prilike koje odmah možeš koristiti.

2. Video edukacija i radni listići Od postavljenog cilja do poslovnih rezultata (+ moja formula za ubrzanje uspjeha) (Vrijednost: 130 €)

Dosta je frustrirajućih procesa u kojima postaviš cilj, a onda ga ne ostvariš. Zamisli da s lakoćom definiraš prioritete i ciljeve svog biznisa koji će te najbrže dovesti do poslovnih rezultata, a da putem izbjegneš najveće zamke koje ti uzimaju snagu i motivaciju i tjeraju te u neuspjeh.
U ovoj edukaciji dobit ćeš i primjere za izradu godišnjih/mjesečnih/tjednih/dnevnih akcijskih planova, kao i popis alata kojima možeš pratiti svoj napredak, povećati motivaciju i ubrzati uspjeh.
Kroz 7 video lekcija (ukupno 150 min), e-knjigu (90 stranica), brojne predloške i primjere dijelim s tobom s tobom dijelim jedinu metodologija koju ćeš ikad trebati da postaviš i ostvariš svoj cilj i poslovne rezultate. Također, dijelim s tobom moju formulu za ubrzanje uspjeha.

3. Video edukacija i radni listići (e-knjiga) "Kako izraditi avatar idealnog klijenta i povećati prodaju?" (Vrijednost: 130 €)

U kojoj god da si djelatnosti, prodaješ li proizvod ili uslugu, krajnjem kupcu ili tvrtkama – uspješna prodaja počinje detaljnim definiranjem avatara idealnog klijenta.
Prodaja je vještina koju možeš naučiti( čak i ako u ovom trenutku stvarno ne voliš prodaju), ali trebaš krenuti od početka, od definiranja svog idealnog klijenta.

Na jednostavan način postigni da tvoji idealni kupci izaberu baš tebe i povećaj prodaju.
Želiš povećati prodaju i vidljivost, istaknuti se na tržištu i uvijek imati ideje za stvaranje kvalitetnog sadržaja koji “dira u žicu”?

Uz jasne upute i primjere, to te korak po korak učim u ovoj online edukaciji.

4. E-book "Recenzije i osvrti" Kako ih zatražiti, dobiti i koristiti u svrhu pozicioniranja i povećanja prodaje?" (Vrijednost: 60 €)

Što kad bi ti rekla da više nikad ne moraš muku mučiti s tim što kako tražiti recenziju, kako podsjetiti klijenta, kako adekvatno odgovoriti, kako reagirati na lošu ili lažnu recenziju?
Nudim ti  primjere i gotove scenarije (na 72 stranice) pomoću kojih ćeš samopouzdano, bez nelagode i odgađanja odmah moći tražiti (i dobivati) kvalitetne recenzije. Naučit ćeš kako ih pretvoriti u odličan alat za povećanje povjerenja, poboljšanje pozicioniranja i stvoriti sustav koji može raditi za tebe dok spavaš. Odmah, uz puno primjera i bez učenja na vlastitim greškama.

5. E-knjiga: Newsletter: Zašto ga i kako koristiti u promotivne i prodajne svrhe? (Vrijednost 40 €)

Ako ne koristiš newsletter kao marketinški alat ili si početnica i ne znaš od kud bi počela, ovaj vodič će ti pomoći da: počneš graditi svoju e-mail newsletter listu, nadogradiš svoju e-mail newsletter listu i uspješno koristiš svoju e-mail newsletter listu za pretvaranje zainteresiranih pojedinaca u kupce.

6. E-knjiga: Kako definirati adekvatnu cijenu? (Vrijednost: 60 €)

Želiš imati adekvatnu cijenu proizvoda/usluga? Frustrira kad se u svoj posao daješ 100%, a i dalje radiš za kikiriki, zar ne?
Ovaj vodič pomoći će ti da izračunaš adekvatnu cijenu, da razumiješ vrijednost svog rada kao i da se pozicioniraš tamo gdje želiš biti na tržištu.

7. E-knjiga: Vodič za web stranicu (kako pretvoriti prosječnu web stranicu u odličnu web stranicu?) Vrijednost 40 €

Jedan od zadataka web stranice je da te predstavlja u najboljem svijetlu i da pretvara tvoju publiku u kupce dok ti spavaš.

Naučiti kako prosječnu web stranicu pretvoriti u odličnu web stranicu na koju tvoji kupci reagiraju.

8. E-knjiga Pismo iz budućnosti (Vrijednost 33 €)

Što kad bi u ovom trenutku mogla znati kakav ćeš život živjeti i kakav biznis ćeš voditi za 5 godina?
Evo prilike da kreiraš željeni scenarij svoje osobne i poslovne budućnosti.
Čeka te 41 pitanje koje će ti pomoći da svoju viziju budućnosti kreiraš brzo, lako i jednostavno.

9. E-book: Stvori 5 stupova svog uspješnog biznisa (Vrijednost 33 €)

Gdje šteka ili želiš da bude bolje? Vrijeme, prioriteti, financije, prodaja, brendiranje, marketing, zaposlenici, motivacija?

Saznat ćeš:

 • Koji su stupovi uspješnog biznisa
 • Analizirat ćeš gdje se tvoj biznis nalazi u 5 glavnih područja poslovanja
 • Definirat ćeš prioritete za svoj biznis
 • Kreirat ćeš akcijski plan za stvaranje svog uspješnog biznisa

 

Vrijednost paketa: 616 €

Posebna cijena paketa: 400 €

Dio online edukacija iz paketa može se nabaviti isključivo u ovom paketu, nije ih moguće kupiti zasebno.

Svi rezultati koje možeš za svoj biznis stvoriti koristeći edukacije iz ovog paketa: neprocjenjivo.

Vrijeme pristupa: Video lekcije 1 godinu 0-24 sata. E-knjige spremaš na računalo i koristiš zauvijek.

Za koga je ovaj paket: za sve poduzetnike/ce koje već posluju i žele više - koji žele jasnoću, vođenje korak po korak kroz lekcije i efikasne alate kako bi značajno poboljšali vidljivost, prodaju i poslovanje. 

Ti imaš san da izgradiš svoj uspješan biznis od kojeg možeš dobro živjeti. Želiš svoje proizvode i usluge uspješno prodavati svojim idealnim klijentima i stvoriti biznis o kojem si maštala kad si ga pokretala.

Ja imam efikasne alate koje te korak po korak vode ostvarenju tvog cilja – puno lakše i brže nego si to ikad mogla zamisliti. Bez nepotrebnih grešaka, bacanja novaca i truda. Zvuči sjajno, zar ne?

Paket je za sve vas koji želite svoj level - up jer znate da to zaslužujete i već ste siti pohađanja raznih edukacija na kojima dobijete mrvice, a želite brzo, jednostavno i konkretno dobiti alate kojima ODMAH možete unaprijediti svoje poslovanje i prodaju.

„Sve edukacije na kojima sam bila do sada su bile koncipirane tako da platiš, samo slušaš predavanje i to je to. Rijetko smo kad dobili ikakve materijale za doma. Ono što si nam ti pripremila je zbilja nevjerojatno korisno! Ne bih mijenjala baš ništa! ;)“
Monika N.
Specijalistica za marketing

Želiš svoj level-up korak po korak, u svom tempu u trajanju od 365 dana?

Ne propusti ovu priliku.

Što kažu moje klijentice?

„Nakon čitanja e-knjige „Recenzije i osvrti“ u samo sedam dana (za praktički dva-tri sata rada) moja tvrtka je dobila čak pet izvrsnih recenzija i nekoliko osvrta, što je bitno povećalo moj kredibilitet u očima postojećih i potencijalnih klijenata.“
Ana Bertić, Time4Tales d.o.o.
stručnjakinja za razvoj turističkih destinacija i manifestacija
"Draga Marina, moram ti se zahvaliti. Sad nam svaka moja objava donese nam najmanje jednog klijenta. Pravog klijenta kakvog smo oduvijek željeli. Zar to nije san svakog poduzeća? HVALA TI OD SRCA!"
Ana Stojanović
Royal Gym Split
Naučila sam tehnike i dobila alate kojima napokon znam istaknuti ključne vrijednosti svojih proizvoda, njihovu jedinstvenost na tržištu kako bi objava doprla do moje ciljane skupine odnosno idealnim klijentima. Sa svim stečenim znanjima sada se osjećam sigurno pa više nemam otpor prema prodajnim objavama."
Jasna Sačić
Raw sweets & edukacije

Zamisli, efikasne edukacije koje koristiš 365 dana kad god želiš i čitaš/gledaš/rješavaš radne listiće kad god želiš izbistriti svoj smjer, stvoriti level-up svog biznisa, povećati prodaju, kad si postavljaš svoje godišnje prioritete, kad se želiš bolje pozicionirati na tržištu i alati koji će funkcionirati za tvoj biznis ZAUVIJEK - a paket si platila samo jednom.

Što će se desiti ako nastaviš po starom i ne uložiš u sebe i svoj biznis?

 • Najgora stvar je što se ništa neće promijeniti.
 • Jasnoće neće biti, a frustracija će još uvijek biti tu. Trošit ćeš brdo vremena lutajući od jednog do drugog mogućeg rješenja.
 • Postavljat ćeš ciljeve, ali na način na koji i dalje nećeš ostvarivati svoje poslovne rezultate ubrzano.
 • Prodavat ćeš po cijenama koje nisu adekvatne, što može dovesti do propasti tvog biznisa.
 • I dalje ćeš u prodaji pucati “kuhanim špagetama” u metu, odnosno pokušavat ćeš u prodaji svima biti sve, zbog čega će te birati tek rijetki, što je nedovoljno za uspjeh.
 • Tvoja web stranica i dalje će biti nešto na što si potrošila 500-1000 eura, a ne donosi ti prodaju ni rezultate.
 • Propustit ćeš priliku stvoriti povjerenje putem newsletrter marketinga i recenzija, što te ne košta ništa, a donosi enormne rezultate.
 • I dalje ćeš razbijati glavom kako povećati prodaju, kako zaraditi više, a raditi manje, mislit ćeš da je problem u kupcima ili tržištu, ali nije. Problem je u tome što stalno kalkuliraš, a nikako da kreneš. 

Tvoj biznis može poslovati puno bolje i stvoriti ti više profita, vremena i zadovoljstva, čak i ako nemaš puno vremena ili ako u ovom trenutku ne znaš od kud krenuti.
Ne bi li željela da te netko korak po korak, uz pomoć pitanja i primjera UBRZANO vodi do tvog plana? Vrijeme je da stvari napraviš kako treba, da si olakšaš i da ubrzaš svoj uspjeh. Spremna za akciju?

Najčešća pitanja i odgovori

Ako ćeš ih pogledati i primijeniti – DA.

Ako ćeš ih samo kupiti i čekati da se odrade same – ne 🙂

Efikasne strategije su efikasne strategije, a ove edukacije predstavljaju ključne teme koje svaki poduzetnik mora napraviti čime god da se bavio – naravno, ako želi uspješno poslovati.

Moje klijentice su iz različitih djelatnosti, prodaju usluge i proizvode i mogu ti potvrditi da one koje koriste navedene alate i strategije, itekako postižu svoje rezultate

Ne, ne trebaš. Po uplati ćeš dobiti pristup edukacijskoj platformi i odmah možeš koristiti sve edukacije. Potrebno ti je samo računalo i internet.

Klikni na crveni gumb za narudžbu i ispuni narudžbenicu. 
Ako plaćaš karticom, nakon plaćanja ODMAH ti dolazi e-mail s korisničkim podacima i pristupom kupljenim edukacijama.
Nakon toga primit ćeš još jedan e-mail s računom.
Ako plaćaš transakcijski (uplata na račun), automatski ti na e-mail dolazi ponuda (provjeri sandučiće “Promocije” SPAM i smeće) , a meni obavijest o tvojoj narudžbi. 
Po vidljivoj uplati dobit ćeš e-mail s korisničkim podacima za pristup kupljenoj edukaciji, nakon čega odmah možeš krenuti u stvaranje svog uspješnog biznisa i prodaje.
Naknadno ćeš primiti još jedan e-mail od mene s računom.
I to je to, simple as that 🙂

Ja garantiram da s tobom dijelim alate i strategije koje provjereno funkcioniraju.

Odgovorno tvrdim da moje (online) edukacije nisu samo “trla baba lan” već ti mogu pomoći da stvoriš ozbiljne rezultate.

Ti moraš sebi garantirati svoj dio posla i napraviti ih.  Naravno da možeš!

Pismene materijale,  e-knjigu/radne listiće odmah možeš skinuti na svoje računalo i koristiš zauvijek.

Video edukaciju: godinu dana od trenutka pristupa edukaciji.

Gle, razmišljaj o tome kako ćeš ih čim prije napraviti i stvoriti svoj uspješan biznis.

Neka ova investicija u tvoj biznis budu najbolje potrošen novac ikad.

Po vidljivoj uplati dobit ćeš e-mail s korisničkim podacima i možeš početi stvarati svoj level-up. Gledaš ih koliko god puta želiš, u vrijeme kad tebi odgovara i u svom tempu.

Svaki put kad si spremna za korak dalje, logirat ćeš se na edukaciju i ja te tamo spremno čekam da te korak po korak vodim prema novoj razini tvog uspješnog poslovanja.

Aladin je imao svog duha u boci, a ti imaš mene na online platformi koja ti korak po korak i uz primjere pomažem da dođeš do svojih rezultata.

Zasebno možeš kupiti ove edukacije: Napravi osobnu i poslovnu analizu i kreni u pravom smjeru, Od postavljenog cilja do poslovnih rezultata, Kako izraditi avatar idealnog klijenta i povećati prodaju, Recenzije i osvrti.

Ostale edukacija u ovom paketu prodaje se isključivo u ovoj posebnoj ponudi/ paketu te se u ovom trenutku ne mogu kupiti zasebno. 

Možeš izabrati platiti transakcijski (uplatom na račun) ili karticom (sigurno plaćanje by MyPos).
Transakcijsko plaćanje: odmah nakon narudžbe prikazat će ti se na ekranu podaci za plaćanje i QR kod za brzo plaćanje. Također, na e-mail ćeš iste minute primiti sve podatke za uplatu.
Plaćanje karticom: upišite svoje podatke. Omogućeno je sigurno plaćanje pomoću MyPos sustava.
Nema mogućnosti plaćanja na rate.

Paket PODUZETNIČKI LEVEL-UP

Dobrodošla u zajednicu poduzetnika/ca koji žele više!

Moje ime je Marina Kolar. Pomažem poduzetnicama/cima izgraditi uspješan, smislen i profitabilan biznis i brend.  Kroz edukacije, savjetovanja i mentorske programe naučit ću te raditi manje (i pametnije), a zarađivati više, radeći sa svojim idealnim klijentima. Zbog toga si i pokrenula svoj biznis, zar ne? Uživam u slobodi, putovanjima, šetnjama i dobrim kolačima.

Pišem o uspješnoj prodaji i poslovanju za Časopis Poduzetnik, bila sam suradnica u emisiji NOVA TV “Startaj Hrvatska” za područje prodaje i brendiranja, predavačica sam na mnogim konferencijama (poput “Superprodavač” Poslovnog savjetnika.)
Konektom sam stvorila svoj uspješan biznis i svoju poslovnu, životnu i financijsku slobodu, a sada je red za tvoj level-up. Izgradi biznis koji služi tebi, a ne ti njemu.

Marina Kolar & Konekta

Posljednjih 20 godina stvaram uspješne osobne i poslovne priče.
I tvoja može biti jedna od njih.

Copyright 2024 © Marina Kolar & Konekta